На кафедрі технологій та обладнання машинобудівних виробництв ЧДТУ відбулася зустріч із представниками ПрАТ «АЗОТ»

     На кафедрі технологій та обладнання машинобудівних виробництв Черкаського державного технологічного університету відбулася планова зустріч здобувачів вищої освіти освітньої програми «Комп’ютерне конструювання обладнання та розробка технологій машинобудування» з представниками ПрАТ «Азот»: начальником навчального центру Ігорем Негробовим, провідним інженером відділу головного механіка Володимиром Жадьком, директоркою департаменту з управління персоналом і соціальних питань Іриною Умяровою.

     ПрАТ «АЗОТ», з яким кафедра технологій та обладнання машинобудівних виробництв ЧДТУ успішно співпрацює не один рік, є найбільшим містоутворюючим промисловим підприємством Черкас та області. Основний напрям діяльності підприємства – виробництво мінеральних азотних добрив. Продукція, що випускається  підприємством, відповідає світовим стандартам якості та постачається в десятки країн світу. Підприємство є беззаперечним лідером хімічної галузі України.

     Зустріч розпочалася з виступів Ігоря Негробова, Ірини Умяровової та Володимира Жадька, які надали характеристику підприємства та розповіли про бажання залучити до роботи на підприємстві молодих кваліфікованих фахівців за фахом «Прикладна механіка». На підприємстві вони зможуть поєднати набуті теоретичні знання з практичними навичками, ознайомитися зі специфікою роботи, компетентностями працівників, технікою безпеки тощо.